COACHING

Volwassenen
BOEK EEN INTAKE
VoLWASsENEN

Lifecaoching

Als ouder kan het soms lastig zijn om alle ballen hoog te houden. Er wordt steeds meer van ons verwacht en sociale media suggereert dat alle gezinnen perfect zijn. Onze kinderen nemen ons gedrag over, daarom is het belangrijk dat we ons bewust zijn van onze eigen patronen en gedragingen die de opvoeding uitdagend maken.

Ik bied ondersteuning aan ouders om deze patronen en gedragingen te ontdekken en samen te werken aan het verbeteren van de communicatie en de relatie met hun kinderen. Daarnaast vergroot mijn coaching de emotionele intelligentie en veerkracht van ouders.

Ouders zijn een voorbeeld voor hun kinderen. Door te werken aan hun eigen welzijn en het creëren van een positieve omgeving, zullen ze altijd een positieve invloed hebben op hun kind.

 

– Minke

COACHING IS ALS EEN SPIEGEL DIE JE HELPT OM JEZELF BETER TE ZIEN, JE EIGEN KRACHTEN TE ONTDEKKEN EN JE EIGEN PAD TE VINDEN”

VOLWASsENEN

Loopbaancoaching

Als ouder wil je het beste voor je kinderen, maar soms is het lastig om alle ballen hoog te houden. Als je niet lekker in je vel zit of je ervaart stress kan dat van invloed zijn op je kinderen. 

Loopbaancoaching kan helpen om weer grip te krijgen op je leven en carrière, zodat je een betere balans vindt tussen werk en privéleven en je persoonlijke talenten kunt ontwikkelen. 

Ik bied persoonlijke en professionele begeleiding, praktische handvatten en ondersteuning bij het nemen van de juiste beslissingen voor jou en je gezin. 

– Minke

MET WELKE VRAGEN KAN IK TERECHT BIJ EEN COACH

BALANS VINDEN tussen werk en privéleven, bijvoorbeeld hoe werk en gezinsleven te combineren.

STRESSMANAGEMENT, zoals omgaan met stressvolle situaties op het werk en thuis.

CARRIERE-ONTWIKKELING, zoals het vinden van een nieuwe carrière pad, het maken van promotie of het starten van een eigen bedrijf.

TIME-MANAGEMENT, zoals het efficiënt indelen van de dagelijkse taken en het stellen van prioriteiten.

COMMUNICATIEPROBLEMEN, zoals het verbeteren van de communicatie met de partner, kinderen of collega’s.

PERSOONLIJK ONTWIKKELING, zoals het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het vergroten van zelfvertrouwen.