HALLO IK BEN MINKE 

Ik ben Minke, een gepassioneerde en zorgzame coach met een missie om volwassenen en kinderen te helpen. Ik ben een trotse moeder van drie stoere jongens en geloof in het belang van verbinding vanuit het hart. Met mijn plichtsgetrouwe, resultaatgerichte en volhardende houding sta ik klaar om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf.

Onlangs ben ik gestart met mijn eigen praktijk na mijn persoonlijke zoektocht naar hulp voor mijn gezin. Hier ontdekte ik de krachtige waarheid dat als het goed gaat met de ouders, het ook goed gaat met hun kinderen. Deze ontdekking leidde tot mijn passie om anderen te helpen begrijpen hoe ze een betere communicatie en verbinding kunnen opbouwen binnen hun gezin.

Met mijn Lazuli Life Coach-certificaat, modules in Ericksoniaanse hypnose en rouwbegeleiding, en specialisatie in kinder- en jongerencoaching en loopbaanbegeleiding, kan ik jouw gids zijn op jouw reis naar groei en ontwikkeling. Bij mij kun je terecht in een veilige omgeving waar we moeilijke onderwerpen bespreken en ik je begeleid naar nieuwe inzichten en de kracht in jezelf. Klaar om de beste versie van jezelf te worden? Laten we samenwerken!