COACHING

Rouwcoaching voor gezinnen
BOEK EEN INTAKE
GEZINNEN 

Rouw coaching

Rouwverwerking

Het verlies van een dierbare kan een moeilijke en verwarrende tijd zijn, vooral voor kinderen en ouders. Daarom bied ik ondersteuning aan gezinnen die te maken hebben met rouw en verlies.

Mijn coaching richt zich op het bieden van een veilige ruimte waarin gezinsleden kunnen praten over hun gevoelens en emoties. We bieden handvaten om met verlies om te gaan en ondersteunen in het proces van rouwverwerking. We werken met verschillende methoden, waaronder creatieve en speltherapie om emoties te uiten en te verwerken.

Mijn aanpak is gericht op het creëren van synergie tussen ouders en kinderen en het bieden van ondersteuning aan het hele gezin. We begrijpen dat iedereen anders omgaat met rouw en verlies, daarom passen we onze coaching aan op de specifieke behoeften van elk individu en gezin.

Als je op zoek bent naar ondersteuning in deze moeilijke tijd, neem dan contact met me op. Ik ben er om je te helpen bij het vinden van manieren om om te gaan met het verlies en om te groeien als gezin.

 

– Minke

VERLIES IS ALS EEN STORM DIE ONS LEVEN BINNENKOMT EN ALLES VERANDERT WAT WE OOIT KENDE

GEZINNEN

Scheidingscoaching

Een scheiding zorgt voor een zeer uitdagende en stressvolle tijd voor alle betrokkenen, vooral voor kinderen. Deze coaching richt zich op het hele gezin en helpt om de overgang naar een nieuwe gezinssituatie zo soepel mogelijk te maken.

Als ervaringsdeskundige ben ik er om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Via een therapeutisch spel kan er open gecommuniceerd worden over de belevingen in het gezin.
Mijn aanpak is gebaseerd op het ontwikkelen van een veilige en ondersteunende omgeving voor iedereen. De coaching biedt niet alleen praktische tips en hulpmiddelen om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar richt zich ook op het bevorderen van emotionele veerkracht en het opbouwen van sterke, gezonde relaties binnen de nieuwe gezinssituatie. Ik geloof dat dit essentieel is voor de lange termijn welzijn van het hele gezin.

Neem contact op om meer te weten te komen over coaching voor gezinnen bij scheiding en hoe ik u kan helpen bij het navigeren door deze moeilijke tijd.

 

– Minke